Зачекайте...

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Всього місць:
24
Бюджетних місць:
2
Конкурс:
6.5
Подано заяв:
13
Подано оригіналів:
9

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Попенко Андрій Миколайович 7.50 + 0.00 7.50 0.00 0.00 0.00 +
2 Любера Ірина Володимирівна 6.85 + 0.00 6.85 0.00 0.00 0.00 +
3 Споденко Тетяна Федорівна 10.00 0.00 1.00 0.00 9.00 0.00 +
4 Струтинська Катерина Іланівна 9.50 0.00 9.50 0.00 0.00 0.00 +
5 Чернецька Дар'яна Олегівна 6.50 0.00 6.50 0.00 0.00 0.00 +
6 Гладкіх Костянтин Андрійович 10.19 0.00 10.19 0.00 0.00 0.00
7 Кожушина Оксана Іванівна 9.78 0.00 9.78 0.00 0.00 0.00 +
8 Пісаревська Олена Віталівна 8.80 0.00 8.80 0.00 0.00 0.00 +
9 Михайльонок Євген Олександрович 7.82 0.00 7.82 0.00 0.00 0.00 +
10 Борда Олександр Михайлович 7.70 0.00 7.70 0.00 0.00 0.00 +
11 Плотнікова Анастасія Євгеніївна 7.40 0.00 7.40 0.00 0.00 0.00 +
12 Чернієнко Надія Анатоліївна 6.70 0.00 6.70 0.00 0.00 0.00 +
13 Гайбуто Тетяна Олександрівна 1.00 0.00 1.00 0.00 0.00 0.00 +