Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології в ресторанному господарстві
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
31
Подано оригіналів:
29

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Мірошніченко Інна Олександрівна 263.42 0.00 88.42 0.00 175.00 0.00 + +
2 Махиборода Олександра Олександрівна 261.93 0.00 88.93 0.00 173.00 0.00 +
3 Мельничук Анна Віталіївна 261.62 0.00 89.62 0.00 172.00 0.00 + +
4 Молякова Альона Володимирівна 261.24 0.00 89.24 0.00 172.00 0.00 + +
5 Мазур Оксана Павлівна 260.40 0.00 88.40 0.00 172.00 0.00 + +
6 Карамишева Анастасія Степанівна 260.31 0.00 87.31 0.00 173.00 0.00 + +
7 Шалаєнко Катерина Григорівна 260.07 0.00 88.07 0.00 172.00 0.00 + +
8 Халус Андрій Васильович 259.40 0.00 88.40 0.00 171.00 0.00 +
9 Шалаєнко Надія Григорівна 258.82 0.00 87.82 0.00 171.00 0.00 + +
10 Холод Тарас Анатолійович 254.25 0.00 86.25 0.00 168.00 0.00 +