Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
35
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.6
Подано заяв:
16
Подано оригіналів:
10

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Ропавка Юлія Станіславівна 13.60 + 0.00 5.60 0.00 8.00 0.00 +
2 Лупу Крістіна Миколаївна 21.80 0.00 8.80 0.00 13.00 0.00 +
3 Лобова Марія Сергіївна 21.60 0.00 8.60 0.00 13.00 0.00 +
4 Косенко Євгеній Вікторович 20.60 0.00 9.60 0.00 11.00 0.00 +
5 Шевейко Аліна Анатоліївна 19.50 0.00 7.50 0.00 12.00 0.00 +
6 Гньотов Володимир Володимирович 18.90 0.00 6.90 0.00 12.00 0.00 +
7 Вовк Руслана Іванівна 18.60 0.00 9.60 0.00 9.00 0.00 +
8 Кривобік Вікторія Станіславівна 16.60 0.00 8.60 0.00 8.00 0.00 +
9 Даніленко Оксана Сергіївна 16.50 0.00 8.50 0.00 8.00 0.00 +
10 Гармаш Діана Євгеніївна 15.80 0.00 7.80 0.00 8.00 0.00 +