Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
35
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
4.5
Подано заяв:
36
Подано оригіналів:
8

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Дубіцький Олександр Сергійович 411.50 + 259.00 152.50 0.00 0.00 0.00 +
2 Онуфрийчук Ірина Василівна 403.00 + 259.00 144.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Філончук Анна Михайлівна 449.20 281.50 167.70 0.00 0.00 0.00 +
4 Дерев'янко Яків Якович 437.00 275.00 162.00 0.00 0.00 0.00 +
5 Андрущенко Інна Валеріївна 433.70 266.00 167.70 0.00 0.00 0.00 +
6 Демченко Наталія Сергіївна 430.20 262.50 167.70 0.00 0.00 0.00 +
7 Петраш Валентина Михайлівна 429.50 266.50 163.00 0.00 0.00 0.00 +
8 Гордієнко Олексій Русланович 427.80 270.50 157.30 0.00 0.00 0.00 +
9 Бабич Вікторія Віталіївна 426.60 265.50 161.10 0.00 0.00 0.00 +
10 Бут Ігор Сергійович 426.40 272.00 154.40 0.00 0.00 0.00 +
11 Харченко Наталія Володимирівна 424.00 271.50 152.50 0.00 0.00 0.00 +
12 Стасюк Аліна Олегівна 421.10 269.50 151.60 0.00 0.00 0.00
13 Євтух Віталій Анатолійович 420.60 278.50 142.10 0.00 0.00 0.00 +
14 Мохлонос Юлія Олександрівна 403.50 270.00 133.50 0.00 0.00 0.00