Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
2
Конкурс:
9.5
Подано заяв:
19
Подано оригіналів:
6

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Воліна Оксана Олексіївна 11.00 0.00 5.00 0.00 6.00 0.00 + +
2 Горбатенко Лілія Іванівна 11.00 0.00 5.00 0.00 6.00 0.00 + +
3 Кононенко Аліна Петрівна 9.30 0.00 3.30 0.00 6.00 0.00 +
4 Зимін Олександр Сергійович 9.20 0.00 3.20 0.00 6.00 0.00 +
5 Назарова Юлія Юріївна 9.00 0.00 3.00 0.00 6.00 0.00 +
6 Бекієв Гуртгилич Абагилиджович 3.00 0.00 3.00 0.00 0.00 0.00 +
7 Кожанкова Юлія Михайлівна 10.30 0.00 4.30 0.00 6.00 0.00 +
8 Мартін Максим Вікторович 9.80 0.00 3.80 0.00 6.00 0.00 +
9 Хоминич Артем Миколайович 9.50 0.00 3.50 0.00 6.00 0.00 +
10 Бойваленко Юлія Віталіївна 4.60 0.00 4.60 0.00 0.00 0.00 +
11 Курмаз Яна Володимирівна 4.60 0.00 4.60 0.00 0.00 0.00 +
12 Панченко Анна Валеріївна 4.40 0.00 4.40 0.00 0.00 0.00
13 Безкоровайна Аліна Сергіївна 4.40 0.00 4.40 0.00 0.00 0.00 +
14 Боярчук Катерина Віталіївна 4.30 0.00 4.30 0.00 0.00 0.00 +
15 Стребко Яна Юріївна 4.24 0.00 4.24 0.00 0.00 0.00 +
16 Юрченко Вікторія Сергіївна 4.20 0.00 4.20 0.00 0.00 0.00 +
17 Дзюба Наталія Іванівна 4.10 0.00 4.10 0.00 0.00 0.00 +
18 Заведенко Вадим Володимирович 3.20 0.00 3.20 0.00 0.00 0.00 +
19 Бобриченко Олександр Миколайович 3.20 0.00 3.20 0.00 0.00 0.00 +