Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Сумський технікум харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
2
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
9
Подано оригіналів:
0

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Виганяйло Дарія Олександрівна 487.90 315.50 172.40 0.00 0.00 0.00 +
2 Савченко Катерина Романівна 462.20 294.50 167.70 0.00 0.00 0.00 +
3 Назаренко Оксана Миколаївна 461.80 295.00 166.80 0.00 0.00 0.00 +
4 Хоменюк Настасія Володимирівна 452.00 280.50 171.50 0.00 0.00 0.00 +
5 Дульська Ольга Миколаївна 426.60 275.00 151.60 0.00 0.00 0.00
6 Замула Ярослав Сергійович 420.80 274.00 146.80 0.00 0.00 0.00 +
7 Дикленко Ірина Миколаївна 416.70 268.00 148.70 0.00 0.00 0.00 +