Зачекайте...

виробництво і переробка продукції рослинництва

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Виробництво і переробка продукції рослинництва
Галузь:
Сільське господарство і лісництво
Спеціальність:
виробництво і переробка продукції рослинництва
Спеціалізація:
сільське господарство і лісівництво
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
25
Конкурс:
1
Подано заяв:
25
Подано оригіналів:
25

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бойко Тарас Михайлович 18.10 + 0.00 6.10 0.00 12.00 0.00 + +
2 Бартошко Михайло Ігорович 23.80 0.00 7.80 0.00 16.00 0.00 +
3 Медвідь Василь Васильович 23.50 0.00 7.50 0.00 16.00 0.00 +
4 Жизномірський Богдан Іванович 22.10 0.00 7.10 0.00 15.00 0.00 +
5 Янкевич Василь Григорович 22.00 0.00 8.00 0.00 14.00 0.00 +
6 Ялова Аліна Сергіївна 21.40 0.00 7.40 0.00 14.00 0.00 +
7 Атаманчук Богдан Богданович 21.40 0.00 7.40 0.00 14.00 0.00 + +
8 Шараєвська Марія Сергіївна 21.00 0.00 7.00 0.00 14.00 0.00 +
9 Деркач Оксана Валеріївна 20.60 0.00 7.60 0.00 13.00 0.00 +
10 Сербін Альона Василівна 20.50 0.00 7.50 0.00 13.00 0.00 +
11 Федин Ярослав Богданович 20.30 0.00 7.30 0.00 13.00 0.00 +
12 Шкільнюк Тетяна Володимирівна 19.70 0.00 6.70 0.00 13.00 0.00 +
13 Семків Ірина Михайлівна 19.70 0.00 6.70 0.00 13.00 0.00 +
14 Васильків Олександр Валерійович 19.00 0.00 6.00 0.00 13.00 0.00 +
15 Дикун Василь Васильович 18.50 0.00 7.50 0.00 11.00 0.00 +
16 Герман Марія Василівна 18.20 0.00 6.20 0.00 12.00 0.00 +
17 Гузіновський Андрій Петрович 18.00 0.00 6.00 0.00 12.00 0.00 + +
18 Біда Володимир Михайлович 16.00 0.00 6.00 0.00 10.00 0.00 +
19 Томин Роман Миколайович 15.50 0.00 5.50 0.00 10.00 0.00 +
20 Блага Тетяна Григорівна 15.40 0.00 5.40 0.00 10.00 0.00 +
21 Шкварок Тарас Петрович 15.00 0.00 6.00 0.00 9.00 0.00 +
22 Пакуляк Вадим Іванович 14.80 0.00 4.80 0.00 10.00 0.00 +
23 Онищук Володимир Михайлович 12.90 0.00 3.90 0.00 9.00 0.00 +
24 Онищук Назар Михайлович 12.70 0.00 3.70 0.00 9.00 0.00 +
25 Сербін Роман Русланович 12.50 0.00 3.50 0.00 9.00 0.00 +