Зачекайте...

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Спеціалізація:
Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
10

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Балябас Василь Іванович 24.00 0.00 8.00 0.00 16.00 0.00 +
2 Воробець Надія Володимирівна 23.80 0.00 8.80 0.00 15.00 0.00 +
3 Бондзюх Валерія Олександрівна 23.20 0.00 7.20 0.00 16.00 0.00 +
4 Оберняк Анна Андріївна 23.10 0.00 8.10 0.00 15.00 0.00 +
5 Стебельська Ольга Богданівна 21.90 0.00 9.90 0.00 12.00 0.00 +
6 Новоринський Ігор Ігорович 20.60 0.00 6.60 0.00 14.00 0.00 +
7 Гарасюк Анастасія Ігорівна 19.00 0.00 7.00 0.00 12.00 0.00 +
8 Гавришків Марія-Анастасія Володимирівна 18.20 0.00 8.20 0.00 10.00 0.00 +
9 Сенів Арсен Тарасович 17.70 0.00 6.70 0.00 11.00 0.00 +
10 Шаряк Тарас Володимирович 14.60 0.00 4.60 0.00 10.00 0.00 +