Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
Технік-технолог з технології харчування
Всього місць:
75
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
2
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
8

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Їжак Наталя Василівна 17.40 0.00 9.40 0.00 8.00 0.00 +
2 Гутнік Марія Зеновіївна 17.00 0.00 10.00 0.00 7.00 0.00 + +
3 Герета Ольга Михайлівна 16.80 0.00 9.80 0.00 7.00 0.00 +
4 Демчук Інна Нилівна 16.40 0.00 8.40 0.00 8.00 0.00 +
5 Тернопільська Марія Петрівна 16.30 0.00 9.30 0.00 7.00 0.00 +
6 Черній Владислав Валерійович 15.60 0.00 10.60 0.00 5.00 0.00 + +
7 Цвях Анастасія Леонідівна 14.20 0.00 9.20 0.00 5.00 0.00 +
8 Затварніцький Володимир Ігорович 13.90 0.00 8.90 0.00 5.00 0.00 +