Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
9
Подано оригіналів:
11

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Остапйовська Марія Володимирівна 10.80 0.00 5.00 0.00 5.80 0.00 +
2 Шинкарук Оксана Юріївна 10.77 0.00 4.97 0.00 5.80 0.00 +
3 Скуба Марія Богданівна 10.74 0.00 4.94 0.00 5.80 0.00 +
4 Филипенко Дар'я Володимирівна 10.66 0.00 4.66 0.00 6.00 0.00 +
5 Балук Назар Ярославович 10.61 0.00 4.81 0.00 5.80 0.00 +
6 Филима Юлія Василівна 10.49 0.00 4.69 0.00 5.80 0.00 +
7 Попів Мар'яна Степанівна 10.49 0.00 4.69 0.00 5.80 0.00 +
8 Гуща Галина Анатоліївна 10.43 0.00 4.63 0.00 5.80 0.00 +
9 Окако Лохака Каті - 4.35 0.00 4.35 0.00 0.00 0.00 +
10 Калала Кампанга Франклін - 3.85 0.00 3.85 0.00 0.00 0.00 +
11 Бензін Хуссам - 3.70 0.00 3.70 0.00 0.00 0.00 +