Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
35
Бюджетних місць:
11
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
17
Подано оригіналів:
16

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бойко Надія Григорівна 7.25 + 0.00 3.25 0.00 4.00 0.00 +
2 Орлик Вероніка Віталіївна 7.25 + 0.00 3.25 0.00 4.00 0.00 +
3 Яремко Ірина Василівна 9.51 0.00 4.51 0.00 5.00 0.00 +
4 Гордейчук Ганна Вікторівна 9.46 0.00 4.46 0.00 5.00 0.00 +
5 Краснощока Марта Віталіївна 9.31 0.00 4.31 0.00 5.00 0.00 +
6 Романів Назар Богданович 9.29 0.00 4.29 0.00 5.00 0.00 +
7 Павленко Тарас Михайлович 9.29 0.00 4.29 0.00 5.00 0.00 +
8 Августович Оксана Іванівна 9.23 0.00 4.23 0.00 5.00 0.00 +
9 Галай Андрій Богданович 9.03 0.00 4.03 0.00 5.00 0.00 +
10 Каргіна Тетяна Василівна 8.97 0.00 3.97 0.00 5.00 0.00 +
11 Мельник Любов Мирославівна 8.77 0.00 3.77 0.00 5.00 0.00 +
12 Носевич Іван Володимирович 7.29 0.00 3.29 0.00 4.00 0.00 +
13 Білик Ірина Олександрівна 7.26 0.00 3.26 0.00 4.00 0.00 +
14 Вербовецький Степан Петрович 7.23 0.00 3.23 0.00 4.00 0.00 +
15 Дорош Олександр Васильович 7.14 0.00 3.14 0.00 4.00 0.00 +
16 Поповський Віталій Андрійович 7.03 0.00 3.03 0.00 4.00 0.00 +