Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
24
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
13
Подано оригіналів:
13

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Гуцуляк Тарас Юрійович 7.80 + 0.00 3.80 0.00 4.00 0.00 +
2 Кекіш Іван Петрович 7.35 + 0.00 3.35 0.00 4.00 0.00 +
3 Шаркевич Анна Володимирівна 6.03 + 0.00 3.03 0.00 3.00 0.00 +
4 Гужда Галина Миронівна 9.86 0.00 4.86 0.00 5.00 0.00 + +
5 Залєщик Наталія Василівна 9.84 0.00 4.84 0.00 5.00 0.00 + +
6 Юськів Галина Іванівна 8.35 0.00 4.35 0.00 4.00 0.00 +
7 Шелепа Михайло Васильович 8.24 0.00 4.24 0.00 4.00 0.00 +
8 Дочак Михайло Іванович 8.03 0.00 4.03 0.00 4.00 0.00 +
9 Нестеренко Ростислав Анатолійович 7.88 0.00 3.88 0.00 4.00 0.00 +
10 Слойко Степан Ярославович 7.85 0.00 3.85 0.00 4.00 0.00 +
11 Радченко Вадим Володимирович 7.63 0.00 3.63 0.00 4.00 0.00 +
12 Герлях Лілія Михайлівна 7.52 0.00 3.52 0.00 4.00 0.00 +