Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Технології органічних речовин
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології жирів і жирозамінників
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
1
Подано заяв:
8
Подано оригіналів:
8

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Врюкало Катерина Павлівна 4.82 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 + +
2 Царевська Юлія Віталіївна 4.76 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 + +
3 Водолажська Катерина Геннадіївна 4.74 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 + +
4 Скриль Андрій Ігорович 4.72 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 + +
5 Федченко Світлана Анатоліївна 4.72 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
6 Копач Андрій Володимирович 4.57 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 + +
7 Клименко Світлана Миколаївна 4.51 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
8 Горбатенко Анна Сергіївна 4.42 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +