Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Технології органічних речовин
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
4
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
5
Подано оригіналів:
5

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Волинська Тетяна Валеріївна 4.93 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 + +
2 Іваненко Дмитро Ігорович 4.40 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Турнанба Ілона Едуардівна 4.11 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
4 Папенко Ганна Сергіївна 4.07 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
5 Князян Вануш Мігранович 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +