Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Технології органічних речовин
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
40
Бюджетних місць:
6
Конкурс:
2.5
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
15

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Мосіна Анна Віталіївна 4.45 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
2 Супрович Альона Георгіївна 4.39 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Князян Вануш Мігранович 4.05 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
4 Шерстюк Ілля Сергійович 3.98 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
5 Кузуб Наталія Григорівна 3.91 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
6 Ткаченко Сергій Миколайович 3.73 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
7 Грідіна Дар'я Костянтинівна 3.71 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
8 Саксіна Ганна Геннадіївна 3.69 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
9 Омельченко Ольга Володимирівна 3.50 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
10 Губа Костянтин Іванович 3.36 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
11 Волинська Тетяна Валеріївна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 + +
12 Турнанба Ілона Едуардівна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
13 Іваненко Дмитро Ігорович 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
14 Папенко Ганна Сергіївна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
15 Попович Віта Сергіївна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +