Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
9
Конкурс:
7.6
Подано заяв:
68
Подано оригіналів:
9

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Галушко Наталія Олександрівна 699.30 505.00 194.30 0.00 0.00 0.00 + +
2 Чекалов Данііїл Валерійович 664.30 480.50 183.80 0.00 0.00 0.00 +
3 Погорелов Микита Олегович 631.40 448.50 182.90 0.00 0.00 0.00 +
4 Чернова Ганна Миколаївна 611.20 434.00 177.20 0.00 0.00 0.00 +
5 Запояска Богдан Андрійович 606.70 439.00 167.70 0.00 0.00 0.00 +
6 Кунець Артур Сергійович 603.30 436.50 166.80 0.00 0.00 0.00 +
7 Чехова Катерина Андріївна 603.30 429.00 174.30 0.00 0.00 0.00 +
8 Токарчук Наталія Олександрівна 600.70 424.50 176.20 0.00 0.00 0.00 +
9 Ходаковський Ярослав Янович 573.30 425.50 147.80 0.00 0.00 0.00 +