Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2013Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1
Подано заяв:
5
Подано оригіналів:
5

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Сенюк Мар`яна Миколаївна 376.00 0.00 0.00 0.00 376.00 0.00 +
2 Отрода Оксана Станіславівна 370.00 0.00 0.00 0.00 370.00 0.00 +
3 Дубинка Степан Миколайович 365.00 0.00 0.00 0.00 365.00 0.00 +
4 Броннікова Ольга Андріївна 363.00 0.00 0.00 0.00 363.00 0.00 + +
5 Бізюков Кирило Володимирович 338.00 0.00 0.00 0.00 338.00 0.00 +