Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2013Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.6
Подано заяв:
8
Подано оригіналів:
6

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бударіна Аліна Ігорівна 344.00 0.00 0.00 0.00 344.00 0.00 + +
2 Городажев Денис Андрійович 324.00 0.00 0.00 0.00 324.00 0.00 + +
3 Полная Вікторія Ігорівна 314.00 0.00 0.00 0.00 314.00 0.00 +
4 Шишко Ірина Вікторівна 307.00 0.00 0.00 0.00 307.00 0.00 +
5 Глєбов Іван Володимирович 290.00 0.00 0.00 0.00 290.00 0.00 +
6 Дирда Юлія Романівна 266.00 0.00 0.00 0.00 266.00 0.00 +
7 Плотнікова Раїса Валеріївна 299.00 0.00 0.00 0.00 299.00 0.00 +
8 Мостепанюк Ольга Станіславівна 288.00 0.00 0.00 0.00 288.00 0.00 +