Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
1
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
15

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Щербина Сергій Олександрович 164.00 0.00 0.00 0.00 164.00 0.00 +
2 Вовченко Данило Едуардович 144.00 0.00 0.00 0.00 144.00 0.00 +
3 Маньшина Катерина Сергіївна 144.00 0.00 0.00 0.00 144.00 0.00 +
4 Бабенко Олександр Леонідович 144.00 0.00 0.00 0.00 144.00 0.00 +
5 Коротка Тетяна Василівна 144.00 0.00 0.00 0.00 144.00 0.00 +
6 Богонос Андрій Дмитрович 140.00 0.00 0.00 0.00 140.00 0.00 +
7 Дубинка Ірина Василівна 140.00 0.00 0.00 0.00 140.00 0.00 +
8 Медвєдєва Вікторія Валеріївна 140.00 0.00 0.00 0.00 140.00 0.00 +
9 Сизоненко Ярослава Миколаївна 140.00 0.00 0.00 0.00 140.00 0.00 +
10 Хохітва Катерина Віталіївна 136.00 0.00 0.00 0.00 136.00 0.00 +
11 Бобров Олександр Михайлович 136.00 0.00 0.00 0.00 136.00 0.00 +
12 Шемигон Юрій Михайлович 136.00 0.00 0.00 0.00 136.00 0.00 +
13 Рибчинчук Людмила Олександрівна 136.00 0.00 0.00 0.00 136.00 0.00 +
14 Надточій Дмитро Віталійович 136.00 0.00 0.00 0.00 136.00 0.00 +
15 Носкова Катерина Євгеніївна 124.00 0.00 0.00 0.00 124.00 0.00 +