Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання)
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.8
Подано заяв:
9
Подано оригіналів:
9

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Глушньова Тетяна Леонідівна 124.00 + 0.00 0.00 0.00 124.00 0.00 +
2 Самойленко Анастасія Андріївна 183.00 0.00 0.00 0.00 183.00 0.00 + +
3 Корольова Юлія Анатоліївна 173.00 0.00 0.00 0.00 173.00 0.00 +
4 Сердюкова Юлія Валеріївна 168.00 0.00 0.00 0.00 168.00 0.00 + +
5 Шкрильова Дар'я Сергіївна 148.00 0.00 0.00 0.00 148.00 0.00 +
6 Вергун Юлія Сергіївна 144.00 0.00 0.00 0.00 144.00 0.00 +
7 Родзинський Станіслав Васильович 141.27 0.00 3.27 0.00 138.00 0.00 +
8 Фоменко Валерія Сергіївна 124.00 0.00 0.00 0.00 124.00 0.00 +
9 Уткіна Віталія Маратівна 9.00 + 0.00 0.00 0.00 9.00 0.00 +