Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання)
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
2
Конкурс:
1
Подано заяв:
2
Подано оригіналів:
2

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Шаповал Костянтин Вікторович 182.00 0.00 0.00 0.00 182.00 0.00 + +
2 Коломієць Анастасія Ігорівна 171.00 0.00 0.00 0.00 171.00 0.00 +