Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання)
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.6
Подано заяв:
8
Подано оригіналів:
7

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Хріпкова Маріанна Іванівна 156.00 + 0.00 0.00 0.00 156.00 0.00 +
2 Пономаренко Марія Володимирівна 168.00 0.00 0.00 0.00 168.00 0.00 + +
3 Парфьонова Ріта Миколаївна 156.00 0.00 0.00 0.00 156.00 0.00 +
4 Джалагонія Ніно Вепхвієвна 152.00 0.00 0.00 0.00 152.00 0.00 +
5 Чорноморд Ольга Володимирівна 152.00 0.00 0.00 0.00 152.00 0.00 +
6 Олійник Євгенія Олексіївна 128.00 0.00 0.00 0.00 128.00 0.00 +
7 Писків Юлія Петрівна 128.00 0.00 0.00 0.00 128.00 0.00 +
8 Уткіна Віталія Маратівна 92.00 + 0.00 0.00 0.00 92.00 0.00 +