Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Технологій і Дизайну
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
12
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
15

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Антонюк Альона Сергіївна 165.00 0.00 0.00 0.00 165.00 0.00 +
2 Яценко Катерина Віталіївна 165.00 0.00 0.00 0.00 165.00 0.00 +
3 Цупенкова Каріна Олегівна 163.00 0.00 0.00 0.00 163.00 0.00 +
4 Костюк Костянтин Олександрович 160.00 0.00 0.00 0.00 160.00 0.00 +
5 Маляренко Олена Олександрівна 155.00 0.00 0.00 0.00 155.00 0.00 +
6 Коханова Ольга Костянтинівна 150.00 0.00 0.00 0.00 150.00 0.00 +
7 Полещук Олена Юріївна 147.00 0.00 0.00 0.00 147.00 0.00 +
8 Карнасевич Надія Вікторівна 145.00 0.00 0.00 0.00 145.00 0.00 +
9 Зінченко Віктор Володимирович 144.00 0.00 0.00 0.00 144.00 0.00 +
10 Сахно Вадим Сергійович 142.00 0.00 0.00 0.00 142.00 0.00 +
11 Карпова Оксана Сергіївна 141.00 0.00 0.00 0.00 141.00 0.00 +
12 Стельмашенко Марина Маісівна 137.00 0.00 0.00 0.00 137.00 0.00 +
13 Горбачова Наталія Валеріївна 137.00 0.00 0.00 0.00 137.00 0.00 +
14 Острянський Антон Валентинович 135.00 0.00 0.00 0.00 135.00 0.00 +
15 Рязанцева Дар'я Валеріївна 131.00 0.00 0.00 0.00 131.00 0.00 +