Зачекайте...

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
18
Подано оригіналів:
15

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Стельмащук Тетяна Арсенівна 27.70 0.00 9.70 0.00 18.00 0.00 +
2 Качанюк Ольга Миколаївна 25.90 0.00 8.90 0.00 17.00 0.00 +
3 Кравецька Христина Миколаївна 23.50 0.00 10.50 0.00 13.00 0.00 +
4 Гуменюк Юлія Ігорівна 23.30 0.00 9.30 0.00 14.00 0.00 +
5 Глушок Лілія Миколаївна 22.40 0.00 8.40 0.00 14.00 0.00 +
6 Романова Альона Олександрівна 21.30 0.00 9.30 0.00 12.00 0.00 +
7 Полігова Юлія Віталіївна 19.70 0.00 8.70 0.00 11.00 0.00 +
8 Качуровська Дарія Ігорівна 19.10 0.00 8.10 0.00 11.00 0.00 +
9 Ядвигун Наталія Вікторівна 18.80 0.00 8.80 0.00 10.00 0.00 +
10 Снігур Тетяна Миколаївна 18.40 0.00 6.40 0.00 12.00 0.00 +
11 Горбач Альона Петрівна 17.90 0.00 8.90 0.00 9.00 0.00 +
12 Горіх Маріна Сергіївна 17.50 0.00 7.50 0.00 10.00 0.00 +
13 Баблюк Андрій Васильович 16.20 0.00 8.20 0.00 8.00 0.00 +
14 Олійник Наталія Вячеславівна 14.70 0.00 6.70 0.00 8.00 0.00 +
15 Стадник Юлія Володимирівна 14.30 0.00 5.30 0.00 9.00 0.00 +