Зачекайте...

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Харчових технологій та менеджменту
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
20
Конкурс:
2.1
Подано заяв:
42
Подано оригіналів:
22

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Лисяний Денис Юрійович 18.60 + 0.00 7.70 0.90 10.00 0.00 +
2 Легенька Ольга Володимирівна 30.10 0.00 9.10 0.00 21.00 0.00 +
3 Курганська Наталія Олександрівна 28.90 0.00 8.90 2.00 18.00 0.00 +
4 Потилко Анжела Ігорівна 28.40 0.00 9.40 2.00 17.00 0.00 +
5 Щербак Аліна Сергіївна 28.10 0.00 8.10 0.00 20.00 0.00 +
6 Краснюк Валерія Артурівна 26.40 0.00 7.40 0.00 19.00 0.00 +
7 Костенко Яніна Юріївна 23.60 0.00 7.30 1.30 15.00 0.00 +
8 Конопада Юлія Олександрівна 23.50 0.00 9.10 1.40 13.00 0.00 +
9 Шатайло Олена Олегівна 22.90 0.00 8.50 1.40 13.00 0.00 +
10 Замниборщ Тетяна Олександрівна 22.90 0.00 7.90 0.00 15.00 0.00 +
11 Лозова Дар'я Михайлівна 22.60 0.00 7.20 1.40 14.00 0.00 +
12 Полуян Тетяна Віталіївна 21.70 0.00 5.70 0.00 16.00 0.00 +
13 Возна Ірина Юріївна 21.50 0.00 6.40 1.10 14.00 0.00 +
14 Дяченко Олена Миколаївна 21.50 0.00 6.10 1.40 14.00 0.00 +
15 Кугаєва Катерина Олександрівна 21.00 0.00 8.00 0.00 13.00 0.00 +
16 Печоріна Вероніка Ігорівна 20.50 0.00 8.50 0.00 12.00 0.00 +
17 Шаповалова Олександра Володимирівна 20.30 0.00 5.90 1.40 13.00 0.00 +
18 Копиця Аліна Миколаївна 20.10 0.00 6.10 0.00 14.00 0.00 +
19 Вшивкова Юлія Олександрівна 19.60 0.00 8.20 1.40 10.00 0.00 +
20 Гажук Анастасія Валентинівна 18.80 0.00 6.80 0.00 12.00 0.00 +
21 Черненко Володимир Петрович 16.30 0.00 5.20 1.10 10.00 0.00 +
22 Жуплій Владислав Юрійович 13.60 0.00 5.60 0.00 8.00 0.00 +
23 Стасенко Богдан Олегович 16.50 0.00 6.50 0.00 10.00 0.00