Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
9
Конкурс:
1.7
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
15

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Печоріна Тетяна Миколаївна 8.13 + 0.00 4.13 0.00 4.00 0.00 +
2 Васильченко Олексій Миколайович 9.74 0.00 4.74 0.00 5.00 0.00 +
3 Легедза Ольга Олегівна 9.74 0.00 4.74 0.00 5.00 0.00 +
4 Лаута Катерина миколаївна 9.63 0.00 4.63 0.00 5.00 0.00 +
5 Миронюк Марина Сергіївна 8.97 0.00 4.97 0.00 4.00 0.00 + +
6 Бурлаченко Людмила Василівна 8.96 0.00 3.96 0.00 5.00 0.00 +
7 Христенко Алла Анатоліївна 8.93 0.00 4.93 0.00 4.00 0.00 + +
8 Кривошея Олег Вільямович 8.80 0.00 4.80 0.00 4.00 0.00 +
9 Харченко Олександр Сергійович 8.78 0.00 4.78 0.00 4.00 0.00 +
10 Колотило Таісія Олександрівна 8.72 0.00 4.72 0.00 4.00 0.00 +
11 Волкова Мар'яна Михайлівна 8.03 0.00 4.03 0.00 4.00 0.00 +
12 Габрук Ольга Василівна 7.96 0.00 3.96 0.00 4.00 0.00 +
13 Пономар Артем Олександрович 7.91 0.00 3.91 0.00 4.00 0.00 +
14 Прищепа Яна Василівна 6.96 0.00 3.96 0.00 3.00 0.00 +
15 Чабанова Аліна Вікторівна 6.74 0.00 3.74 0.00 3.00 0.00 +