Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Інженерно-технологічний
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
82
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
1
Подано заяв:
8
Подано оригіналів:
8

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Шпиця Євгеній Володимирович 7.02 + 0.00 3.02 0.00 4.00 0.00 +
2 Лещук Тетяна Миколаївна 6.52 + 0.00 3.52 0.00 3.00 0.00 +
3 Андрущенко Владислав Васильович 8.37 0.00 4.37 0.00 4.00 0.00 +
4 Сучкова Тетяна Андріївна 8.16 0.00 4.16 0.00 4.00 0.00 +
5 Рибак Дмитро Вікторович 8.14 0.00 4.14 0.00 4.00 0.00 +
6 Подолян Сергій Олександрович 7.33 0.00 3.33 0.00 4.00 0.00 +
7 Сесь Ярослав Олегович 7.14 0.00 4.14 0.00 3.00 0.00 +
8 Кузьменко Роман Володимирович 6.50 0.00 3.50 0.00 3.00 0.00 +