Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
Плодоовочівництва, екології та захисту рослин
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
83
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
10

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Ляховська Анастасія Геннадіївна 8.81 0.00 4.81 0.00 4.00 0.00 + +
2 Лещенко Іван Анатолійович 8.73 0.00 4.73 0.00 4.00 0.00 +
3 Гоменюк Юлія Олексіївна 8.41 0.00 4.41 0.00 4.00 0.00 +
4 Зіневич Жанна Юріївна 8.35 0.00 4.35 0.00 4.00 0.00 +
5 Поляченко Альона Петрівна 8.30 0.00 4.30 0.00 4.00 0.00 +
6 Долга Діана Олегівна 8.14 0.00 4.14 0.00 4.00 0.00 +
7 Гладищук Ірина Олегівна 7.79 0.00 3.79 0.00 4.00 0.00 +
8 Дачевська Юлія Олегівна 7.38 0.00 3.38 0.00 4.00 0.00 +
9 Мальований Віктор Васильович 7.16 0.00 4.16 0.00 3.00 0.00 +
10 Збриський Ігор Ігорович 6.86 0.00 3.86 0.00 3.00 0.00 +