Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Будівельний факультет
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
14

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кулинич Богдан Григорович 134.40 + 0.00 72.40 0.00 62.00 0.00 +
2 Морозова Марина Миколаївна 173.00 0.00 88.00 0.00 85.00 0.00 +
3 Брова Юлія Миколаївна 171.00 0.00 91.00 0.00 80.00 0.00 +
4 Кисіль Аліна Вадимівна 170.80 0.00 90.80 0.00 80.00 0.00 +
5 Ісаєва Юлія Юріївна 164.20 0.00 88.20 0.00 76.00 0.00 +
6 Кирилова Ніна Вікторівна 161.00 0.00 76.00 0.00 85.00 0.00 +
7 Друзь Анна Вадимівна 156.60 0.00 86.60 0.00 70.00 0.00 +
8 Тітаєв Владислав Олександрович 150.40 0.00 67.40 0.00 83.00 0.00 +
9 Луценко Валентин Олексійович 146.60 0.00 89.60 0.00 57.00 0.00 +
10 Шалена Людмила Василівна 142.00 0.00 80.00 0.00 62.00 0.00 +
11 Донченко Юлія Віталіївна 141.20 0.00 89.20 0.00 52.00 0.00 +
12 Бойко Анюта Валеріанівна 132.00 0.00 77.00 0.00 55.00 0.00 +
13 Водяник Яна Анатоліївна 131.00 0.00 67.00 0.00 64.00 0.00 +
14 Титаренко Марія Віталіївна 125.40 0.00 70.40 0.00 55.00 0.00 +
15 Шкляр Інна Андріївна 136.40 0.00 96.40 0.00 40.00 0.00 +