Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
0
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
4
Подано оригіналів:
3

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Фисун Вікторія Василівна 9.00 0.00 0.00 0.00 9.00 0.00 + +
2 Попик Наталія Миколаївна 4.00 0.00 0.00 0.00 4.00 0.00 +
3 Ліщенко Євгеній Сергійович 4.00 0.00 0.00 0.00 4.00 0.00 +