Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології в ресторанному господарстві
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
19
Подано оригіналів:
19

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Макух Анна Василівна 180.00 0.00 0.00 0.00 180.00 0.00 + +
2 Пастух Інна Сергіївна 180.00 0.00 0.00 0.00 180.00 0.00 + +
3 Полякова Тетяна Святославівна 180.00 0.00 0.00 0.00 180.00 0.00 +
4 Антонович Анастасія Дмитрівна 175.00 0.00 0.00 0.00 175.00 0.00 + +
5 Акришора Тетяна Іванівна 167.00 0.00 0.00 0.00 167.00 0.00 +
6 Абрамюк Василь Миколайович 165.00 0.00 0.00 0.00 165.00 0.00 +
7 Плебан Ірина Ігорівна 165.00 0.00 0.00 0.00 165.00 0.00 +
8 Іричук Олександр Миколайович 160.00 0.00 0.00 0.00 160.00 0.00 +
9 Івасюк Аліна Іванівна 160.00 0.00 0.00 0.00 160.00 0.00 +
10 Дубова Катерина Валеріївна 158.00 0.00 0.00 0.00 158.00 0.00 +
11 Ворощук Василь Вікторович 155.00 0.00 0.00 0.00 155.00 0.00 +
12 Дрогомерецька Олена Олександрівна 155.00 0.00 0.00 0.00 155.00 0.00 +
13 Бочарнікова Христина Миколаївна 155.00 0.00 0.00 0.00 155.00 0.00 +
14 Березка Мирослава Василівна 150.00 0.00 0.00 0.00 150.00 0.00 +
15 Репчук Юлія Георгіївна 147.00 0.00 0.00 0.00 147.00 0.00 +
16 Паруна Юрій Миколайович 145.00 0.00 0.00 0.00 145.00 0.00 +
17 Никитович Аріана Костянтинівна 141.00 0.00 0.00 0.00 141.00 0.00 +
18 Гарасим Катерина Василівна 134.00 0.00 0.00 0.00 134.00 0.00 +
19 Никифоряк Андрій Іванович 130.00 0.00 0.00 0.00 130.00 0.00 +
20 Заболотний Максим Васильович 132.00 0.00 0.00 0.00 132.00 0.00