Зачекайте...
перелік пропозицій

Статистика

Заяв
402
Оригіналів
273
Всього місць
380
Бюджетних місць
240
ОКР Напрям К ВМ БМ ПБ Предмети
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Денне віділення
Галузь: Соціальне забезпечення,
Спеціальність: соціальна робота,
Спеціалізація: Соціальне забезпечення
30 50 20 397.5
Українська мова та література профільний
Історія України профільний
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Денне віділення
Галузь: Педагогічна освіта,
Спеціальність: професійна освіта,
Спеціалізація: Транспорт
36 30 27 5.76
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Денне віділення
Галузь: Педагогічна освіта,
Спеціальність: професійна освіта,
Спеціалізація: Технологія виробництва легкої промисловості
26 30 23 5.6
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Денне віділення
Галузь: Педагогічна освіта,
Спеціальність: професійна освіта,
Спеціалізація: Будівництво
40 60 30 6.5
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Денне віділення
Галузь: Педагогічна освіта,
Спеціальність: професійна освіта,
Спеціалізація: Зварювання
78 40 30 6.5
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Денне віділення
Галузь: Педагогічна освіта,
Спеціальність: професійна освіта,
Спеціалізація: Побутове обслуговування
39 30 26 5.69
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Денне віділення
Галузь: Педагогічна освіта,
Спеціальність: професійна освіта,
Спеціалізація: Організація обслуговування населення
72 60 30 6.8
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Денне віділення
Галузь: Педагогічна освіта,
Спеціальність: професійна освіта,
Спеціалізація: Гірництво
30 40 24 7.2
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Денне віділення
Галузь: Педагогічна освіта,
Спеціальність: професійна освіта,
Спеціалізація: Харчові технології
51 40 30 7.77
Фаховий іспит