Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Статистика
- Заяв
- 641
- Оригіналів
- 276
- Всього місць
- 360
- Бюджетних місць
- 252
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
51 | 31 | 30 | 19.2 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування |
48 | 40 | 30 | 20.8 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
39 | 50 | 30 | 16.5 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
33 | 50 | 30 | 16.6 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
25 | 25 | 22 | 15.4 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: комерційна діяльність |
45 | 50 | 30 | 20.8 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
32 | 30 | 25 | 17.4 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
106 | 19 | 15 | 450.7 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування |
128 | 20 | 10 | 495.8 |
Українська мова та література Математика профільний Географія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
68 | 25 | 15 | 421.5 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
66 | 20 | 15 | 405.5 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |