Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Статистика
- Заяв
- 731
- Оригіналів
- 297
- Всього місць
- 350
- Бюджетних місць
- 183
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
134 | 60 | 30 | 16.8 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
104 | 60 | 40 | 16.8 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
83 | 60 | 23 | 19.2 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
62 | 60 | 30 | 14.7 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування |
69 | 50 | 20 | 16.5 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність, Спеціалізація: товарознавство в митній справі |
135 | 60 | 40 | 19.1 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
36 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
20 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
28 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
20 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність, Спеціалізація: товарознавство в митній справі |
21 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування |
19 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література |