Зачекайте...
перелік пропозицій

Статистика

Заяв
731
Оригіналів
297
Всього місць
350
Бюджетних місць
183
ОКР Напрям К ВМ БМ ПБ Предмети
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування
134 60 30 16.8
Математика
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
104 60 40 16.8
Математика
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
83 60 23 19.2
Математика
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
62 60 30 14.7
Математика
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Готельне обслуговування
69 50 20 16.5
Математика
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність,
Спеціалізація: товарознавство в митній справі
135 60 40 19.1
Математика
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування
36 0 0 0
Українська мова та література
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
20 0 0 0
Українська мова та література
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
28 0 0 0
Українська мова та література
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
20 0 0 0
Українська мова та література
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність,
Спеціалізація: товарознавство в митній справі
21 0 0 0
Українська мова та література
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Готельне обслуговування
19 0 0 0
Українська мова та література