Зачекайте...
перелік пропозицій

Статистика

Заяв
73
Оригіналів
73
Всього місць
120
Бюджетних місць
69
ОКР Напрям К ВМ БМ ПБ Предмети
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції,
Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування
43 60 43 6
Фаховий іспит
Фаховий іспит профільний
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: комерційна діяльність,
Спеціалізація: економіка та підприємництво
30 60 26 7.8
Фаховий іспит
Фаховий іспит профільний