Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
Інженерно-технологічний
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
79
Бюджетних місць:
9
Конкурс:
2.1
Подано заяв:
19
Подано оригіналів:
19
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Канівець Володимир Валерійович 156.00 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
77.00 0.00 79.00 0.00 +
2 Гаріна Ганна Вікторівна 144.10 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
70.10 0.00 74.00 0.00 +
3 Стародуб Вадим Олегович 185.10 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
89.10 0.00 96.00 0.00 +
4 Бучинська Оксана Григорівна 180.90 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
85.90 0.00 95.00 0.00 +
5 Боровський Георгій Віталійович 177.80 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
80.80 0.00 97.00 0.00 +
6 Кикоть Наталія Валеріївна 177.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
95.00 0.00 82.00 0.00 + +
7 Попова Софія Валеріївна 176.50 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
93.50 0.00 83.00 0.00 + +
8 Кикоть Дарина Валеріївна 176.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
95.00 0.00 81.00 0.00 + +
9 Кононюк Валерія Сергіївна 173.90 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
85.90 0.00 88.00 0.00 +
10 Петельський Олег Олександрович 172.90 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
84.90 0.00 88.00 0.00 +
11 Колесник Катерина Володимирівна 171.70 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
84.70 0.00 87.00 0.00 +
12 Благовісний Павло Анатолійович 168.90 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
83.90 0.00 85.00 0.00 +
13 Чех Микола Геннадійович 166.70 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
77.70 0.00 89.00 0.00 +
14 Дрозденко Володимир Васильович 165.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
82.40 0.00 83.00 0.00 +
15 Олефіренко Сергій Миколайович 162.90 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
81.90 0.00 81.00 0.00 +
16 Мартиненко Альона Анатоліївна 158.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
78.30 0.00 80.00 0.00 +
17 Романцов Петро Вікторович 155.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
78.30 0.00 77.00 0.00 +
18 Кривий Владислав Олександрович 148.90 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
73.90 0.00 75.00 0.00 +
19 Козаченко Дмитро Сергійович 138.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
68.40 0.00 70.00 0.00 +