Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Будівельний факультет
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
1
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
15
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Купчинська Марина Андріївна 193.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
98.40 0.00 95.00 0.00 +
2 Щічко Олександра Олександрівна 181.20 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
91.20 0.00 90.00 0.00 +
3 Радько Антон Васильович 180.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
88.40 0.00 92.00 0.00 +
4 Щербак Тетяна Євгеніївна 178.60 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
91.60 0.00 87.00 0.00 +
5 Вовк Юлія Олегівна 175.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
90.40 0.00 85.00 0.00 +
6 Варивода Оксана Андріївна 174.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
85.40 0.00 89.00 0.00 +
7 Даниленко Дмитро Сергійович 173.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
88.40 0.00 85.00 0.00 +
8 Голос Анна Едуардівна 170.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
85.00 0.00 85.00 0.00 +
9 Михайлова Олена Сергіївна 157.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
87.00 0.00 70.00 0.00 +
10 Плахотник Тетяна Валентинівна 155.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
85.00 0.00 70.00 0.00 +
11 Олешко Вадим Валерійович 143.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
83.40 0.00 60.00 0.00 +
12 Люлька Наталія Олександрівна 141.60 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
91.60 0.00 50.00 0.00 +
13 Гринько Дар`я Юріївна 140.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
80.00 0.00 60.00 0.00 +
14 Кирій Анастасія Миколаївна 127.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
77.00 0.00 50.00 0.00 +
15 Морчик Олександр Миколайович 120.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
60.40 0.00 60.00 0.00 +