Зачекайте...

виробництво і переробка продукції тваринництва

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь:
Сільське господарство і лісництво
Спеціальність:
виробництво і переробка продукції тваринництва
Спеціалізація:
Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Всього місць:
100
Бюджетних місць:
17
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
18
Подано оригіналів:
18
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Стрембіцька Ольга Олександрівна 332.50 + 287.00
148.00
,
139.00
,
0.00
45.50 0.00 0.00 0.00 +
2 Рейдаленко Анатолій Григорович 367.50 319.50
167.50
,
152.00
,
0.00
48.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Миронюк Роман Андрійович 363.50 323.50
159.00
,
164.50
,
0.00
40.00 0.00 0.00 0.00 +
4 Білик Максим Олексійович 334.00 296.50
158.50
,
138.00
,
0.00
37.50 0.00 0.00 0.00 + +
5 Завгородній Дмитро Русланович 316.50 275.50
136.50
,
139.00
,
0.00
41.00 0.00 0.00 0.00 +
6 Діденко Маріанна Валентинівна 311.00 265.50
138.00
,
127.50
,
0.00
45.50 0.00 0.00 0.00 +
7 Бондаренко Олексій Юрійович 302.00 261.50
136.00
,
125.50
,
0.00
40.50 0.00 0.00 0.00 +
8 Костенко Артем Петрович 299.00 262.00
129.00
,
133.00
,
0.00
37.00 0.00 0.00 0.00 +
9 Миколенко Юлія Миколаївна 299.00 257.00
128.50
,
128.50
,
0.00
42.00 0.00 0.00 0.00 + +
10 Ільків Іван Михайлович 299.00 263.00
139.00
,
124.00
,
0.00
36.00 0.00 0.00 0.00 +
11 Прищепа Віталій Вікторович 298.00 264.50
128.00
,
136.50
,
0.00
33.50 0.00 0.00 0.00 +
12 Бакланська Альона Сергіївна 285.00 263.50
127.00
,
136.50
,
0.00
21.50 0.00 0.00 0.00 +
13 Гавенко Володимир Анатолійович 59.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
47.00 0.00 12.00 0.00 +
14 Рудий Костянтин Валерійович 58.50 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
45.50 0.00 13.00 0.00 +
15 Соколов Олександр Ігорович 57.50 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
43.50 0.00 14.00 0.00 +
16 Тугай Ілона Романівна 53.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
53.00 0.00 0.00 0.00 + +
17 Йохна Олег Михайлович 50.50 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
37.50 0.00 13.00 0.00 +
18 Блажчук Лідія Іванівна 4.90 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.90 0.00 0.00 0.00 +