Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
33
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
8
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Габур Людмила Дмитрівна 149.00 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 149.00 0.00 +
2 Ферчук Іван Іванович 146.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 146.00 0.00 + +
3 Андріоє Ольга Василівна 142.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 142.00 0.00 + +
4 Горбатий Михайло Іванович 142.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 142.00 0.00 +
5 Чурбанова Анастасія Олегівна 142.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 142.00 0.00 +
6 Клобушняк Олексій Васильович 135.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 135.00 0.00 +
7 Лобзун Олександр Васильович 130.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 130.00 0.00 +
8 Чайка Ольга В`ячеславівна 130.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 130.00 0.00 +
9 Ковлева Ірина Григорівна 140.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 140.00 0.00 +
10 Герула Вікторія Іванівна 139.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 139.00 0.00 +