харчові технології та інженерія
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Всього місць:
- 13
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 5
- Подано оригіналів:
- 5
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Мягкова Альона Михайлівна | 180.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 180.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Брушко Ольга Вікторівна | 165.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 165.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Сокотнюк Роман Анатолійович | 160.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 160.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Соя Павло Вікторович | 160.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 160.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Міщенко Григорій Володимирович | 170.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 170.00 | 0.00 | — | — | + | — |