виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Всього місць:
- 0
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 5
- Подано оригіналів:
- 5
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Федоренко Тамара Олегівна | 181.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
47.50 | 0.00 | 133.50 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Довбиш Сергій Валерійович | 170.50 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
46.50 | 0.00 | 124.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Репка Максим Андрійович | 164.40 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
38.50 | 0.00 | 125.90 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Поленчик Дар`я Юріївна | 149.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
25.00 | 0.00 | 124.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Бараненков Павло Олегович | 165.50 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
41.50 | 0.00 | 124.00 | 0.00 | — | — | + | — |