харчові технології та інженерія
Спеціаліст- Факультет:
- технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології зберігання, консервування та переробки м’яса
- Всього місць:
- 5
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 1
- Подано оригіналів:
- 1
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Хорунжа Тетяна Олегівна | 0.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |