Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
2
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
2
Подано оригіналів:
2
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Пашакулієв Мейліс 3.80 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.80 0.00 0.00 0.00 +
2 Кучухідзе Олександр Зурабович 3.70 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.70 0.00 0.00 0.00 +