виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Всього місць:
- 0
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 3
- Подано оригіналів:
- 3
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Подоксьонова Валерія Романівна | 50.50 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
50.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Матіско Вікторія Федорівна | 45.50 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
45.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Купатадзе Юрій Нугзарійович | 22.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
22.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |