виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Всього місць:
- 40
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 1
- Подано оригіналів:
- 1
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Мельник Ксенія Олександрівна | 12.40 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.40 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | — | — | + | — |