харчові технології та інженерія
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)- Факультет:
- Харчових технологій та управління якістю продукції АПК
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Всього місць:
- 13
- Бюджетних місць:
- 13
- Конкурс:
- 1
- Подано заяв:
- 13
- Подано оригіналів:
- 13
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Морозова Марина Андріївна | 159.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 159.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Решетник Тетяна Миколаївна | 145.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 145.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Личак Наталія Володимирівна | 142.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 142.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Коваленко Світлана Василівна | 138.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 138.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Лесик Андрій Володимирович | 138.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 138.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Гутніченко Валерія Вадимівна | 138.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 138.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Бондаренко Катерина Павлівна | 132.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 132.00 | 0.00 | — | — | + | — |
8 | Степанова Вікторія Ігорівна | 131.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 131.00 | 0.00 | — | — | + | — |
9 | Петрук Дмитро Васильович | 131.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 131.00 | 0.00 | — | — | + | — |
10 | Боднюк Наталія Олександрівна | 131.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 131.00 | 0.00 | — | — | + | — |
11 | Малихіна Вікторія Олександрівна | 128.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 128.00 | 0.00 | — | — | + | — |
12 | Гушулей Ілона Сергіївна | 125.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 125.00 | 0.00 | + | — | + | — |
13 | Акатна Любов Федорівна | 125.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 125.00 | 0.00 | — | — | + | — |