Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
Харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
13
Бюджетних місць:
13
Конкурс:
1
Подано заяв:
13
Подано оригіналів:
13
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Морозова Марина Андріївна 159.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 159.00 0.00 +
2 Решетник Тетяна Миколаївна 145.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 145.00 0.00 +
3 Личак Наталія Володимирівна 142.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 142.00 0.00 +
4 Коваленко Світлана Василівна 138.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 138.00 0.00 +
5 Лесик Андрій Володимирович 138.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 138.00 0.00 +
6 Гутніченко Валерія Вадимівна 138.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 138.00 0.00 +
7 Бондаренко Катерина Павлівна 132.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 132.00 0.00 +
8 Степанова Вікторія Ігорівна 131.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 131.00 0.00 +
9 Петрук Дмитро Васильович 131.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 131.00 0.00 +
10 Боднюк Наталія Олександрівна 131.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 131.00 0.00 +
11 Малихіна Вікторія Олександрівна 128.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 128.00 0.00 +
12 Гушулей Ілона Сергіївна 125.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 125.00 0.00 + +
13 Акатна Любов Федорівна 125.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 125.00 0.00 +