Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
бродильних, консервних і цукрових виробництв
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
7
Конкурс:
1.6
Подано заяв:
11
Подано оригіналів:
7
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бендерська Ольга Вячеславівна 228.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
94.00 0.00 129.00 0.00 + +
2 Черчович Олександра Євгеніївна 211.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
88.00 0.00 121.00 0.00 +
3 Петрук Галина Миколаївна 205.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
92.00 0.00 113.00 0.00 +
4 Сахаренко Оксана Олександрівна 203.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
89.00 0.00 110.00 0.00 +
5 Цьомка Юлія Олександрівна 200.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
84.00 0.00 115.00 0.00 +
6 Лановенко Юлія Василівна 193.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
85.00 0.00 106.00 0.00 +
7 Омельченко Ганна Миколаївна 188.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
79.00 0.00 106.00 0.00 +
8 Сауліна Крістіна Олегівна 183.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
85.00 0.00 98.00 0.00 +
9 Бих Олексій Юрійович 162.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
82.00 0.00 78.00 0.00 +
10 Ващенко Олексій Михайлович 135.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
73.00 0.00 61.00 0.00 +
11 Штранський Іван Володимирович 132.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
76.00 0.00 55.00 0.00 +