харчові технології та інженерія
Магістр- Факультет:
- бродильних, консервних і цукрових виробництв
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
- Всього місць:
- 20
- Бюджетних місць:
- 7
- Конкурс:
- 1.6
- Подано заяв:
- 11
- Подано оригіналів:
- 7
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Бендерська Ольга Вячеславівна | 228.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
94.00 | 0.00 | 129.00 | 0.00 | + | — | + | — |
2 | Черчович Олександра Євгеніївна | 211.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
88.00 | 0.00 | 121.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Петрук Галина Миколаївна | 205.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
92.00 | 0.00 | 113.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Сахаренко Оксана Олександрівна | 203.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
89.00 | 0.00 | 110.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Цьомка Юлія Олександрівна | 200.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
84.00 | 0.00 | 115.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Лановенко Юлія Василівна | 193.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
85.00 | 0.00 | 106.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Омельченко Ганна Миколаївна | 188.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
79.00 | 0.00 | 106.00 | 0.00 | — | — | + | — |
8 | Сауліна Крістіна Олегівна | 183.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
85.00 | 0.00 | 98.00 | 0.00 | — | — | — | + |
9 | Бих Олексій Юрійович | 162.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
82.00 | 0.00 | 78.00 | 0.00 | — | — | — | + |
10 | Ващенко Олексій Михайлович | 135.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
73.00 | 0.00 | 61.00 | 0.00 | — | — | — | + |
11 | Штранський Іван Володимирович | 132.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
76.00 | 0.00 | 55.00 | 0.00 | — | — | — | + |