харчові технології та інженерія
Магістр- Факультет:
- бродильних, консервних і цукрових виробництв
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології цукру та полісахаридів
- Всього місць:
- 20
- Бюджетних місць:
- 5
- Конкурс:
- 1.6
- Подано заяв:
- 8
- Подано оригіналів:
- 5
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Моісеєва Вероніка Олегівна | 222.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
87.00 | 0.00 | 135.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Номировська Яна Сергіївна | 217.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
93.00 | 0.00 | 123.00 | 0.00 | + | — | + | — |
3 | Льодін Роман Володимирович | 207.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
86.00 | 0.00 | 121.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Шама Марина Сергіївна | 204.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
86.00 | 0.00 | 118.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Шмаровоз Наталія Сергіївна | 201.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
85.00 | 0.00 | 116.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Корж Павло Сергійович | 198.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
82.00 | 0.00 | 116.00 | 0.00 | — | — | — | + |
7 | Дичук Наталія Олександрівна | 197.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
88.00 | 0.00 | 109.00 | 0.00 | — | — | — | + |
8 | Шмалій Роман Михайлович | 194.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
84.00 | 0.00 | 110.00 | 0.00 | — | — | — | + |