Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
бродильних, консервних і цукрових виробництв
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології цукру та полісахаридів
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.6
Подано заяв:
8
Подано оригіналів:
5
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Моісеєва Вероніка Олегівна 222.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
87.00 0.00 135.00 0.00 +
2 Номировська Яна Сергіївна 217.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
93.00 0.00 123.00 0.00 + +
3 Льодін Роман Володимирович 207.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
86.00 0.00 121.00 0.00 +
4 Шама Марина Сергіївна 204.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
86.00 0.00 118.00 0.00 +
5 Шмаровоз Наталія Сергіївна 201.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
85.00 0.00 116.00 0.00 +
6 Корж Павло Сергійович 198.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
82.00 0.00 116.00 0.00 +
7 Дичук Наталія Олександрівна 197.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
88.00 0.00 109.00 0.00 +
8 Шмалій Роман Михайлович 194.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
84.00 0.00 110.00 0.00 +