Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
бродильних, консервних і цукрових виробництв
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології питної води та водопідготовки харчових виробництв
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.4
Подано заяв:
7
Подано оригіналів:
7
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Коваленко Наталія Станіславівна 229.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
91.00 0.00 138.00 0.00 +
2 Кицилюк Юлія Юріївна 213.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
88.00 0.00 123.00 0.00 +
3 Приходько Леся Василівна 211.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
90.00 0.00 120.00 0.00 +
4 Петриченко Людмила Володимирівна 209.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
89.00 0.00 118.00 0.00 +
5 Олабін Вадим Олександрович 203.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
89.00 0.00 114.00 0.00 +
6 Гніденко Євгеній Віталійович 191.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
80.00 0.00 111.00 0.00 +
7 Міщенко Тетяна Василівна 191.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
78.00 0.00 113.00 0.00 +